Bredevoort Further Processing:
Flexibele leverancier van pluimveevlees


Bredevoort Further Processing is een internationale leverancier van pluimveevlees. Vanuit ons kantoor in het hart van Nederland leveren wij op flexibele wijze grote en kleine orders aan handel, retail en foodservice bedrijven. Dus ook aan uw bedrijf! Bredevoort Further Processing is goed thuis in de Europese vleessector. We kennen de markt en hebben een jarenlange relatie opgebouwd met een netwerk aan betrouwbare leveranciers. Dat maakt ons tot een partner die levert wat ú zoekt.


Betrouwbare schakel
Bredevoort Further Processing is vóór alles een betrouwbare schakel in de voedselketen. Onze core business bestaat uit het leveren van verse kipproducten naar Duitsland. Onze producten zijn afkomstig van gecertificeerde bedrijven die voldoen aan BCR-, Q&S-, HACCP of HALAL-normen. Dit verzekert u niet alleen van veilig en voordelig vlees, ook de traceability is gegarandeerd. Aflevering en administratieve afhandeling geschieden stipt volgens afspraak.

Ondernemende zakenpartner
Bredevoort Further Processing is echter meer dan leverancier van kwaliteitsvlees. Voor onze opdrachtgevers zijn we ook een betrokken partner die meedenkt op terreinen als productontwikkeling, productlancering, etikettering, verpakking en verkoopondersteuning. Juist door onze veelzijdige kennis van de pluimveesector, van productie tot eindgebruik, kunnen we advies met meerwaarde geven. Onze ondernemende bedrijfscultuur zorgt ervoor dat we denken in begrippen als efficiency, rendement en winst.


Flexibele leverancier
Bredevoort Further Processing houdt de handel van vlees in eigen hand. Dat maakt ons slagvaardig en flexibel, óók als het een gecombineerde bestelling betreft. De communicatielijnen binnen ons bedrijf zijn zeer kort en ook de logistiek hebben we in eigen beheer. Dit verbreedt onze mogelijkheden en zorgt ervoor dat we vrijwel iedere order snel kunnen uitvoeren.

Onze producten
Bredevoort Further Processing levert pluimveevlees in alle gewenste kalibraties en volumes, zowel vers als ingevroren. Deze kunnen we in iedere gewenste verpakking verzorgen, van bulk tot vacuüm- of gasverpakt. Ook hebben wij snacks in het assortiment!

Onze logistiek is in staat vrijwel iedere bestelling snel en doeltreffend samen te stellen. Door het uitgebreide productenpakket kan Bredevoort Further Processing snel voldoen aan combinatie orders.

Meer informatie
Bredevoort Further Processing helpt u graag verder. Wilt u meer informatie over samenwerken met Bredevoort Further Processing? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.


Bredevoort Further Processing
De Molenpol 23
6741 ZN Lunteren
The Netherlands
T +31 (0) 318 - 482601
F +31 (0) 318 - 485729
E info@vdb-lunteren.nl


< Terug naar boven